De Nederlandse Bartenders Club is trots op haar sponsors. Hun bijdragen vormen een belangrijk onderdeel van onze inkomstenstroom.
Dankzij deze mooie bedrijven en merken die ons financieel steunen kunnen wij de verenigingsactiviteiten ontplooien die we voor ogen hebben.

Wij stellen u graag voor aan onze sponsoren.

Founding Partner Sponsoren:

HOSHIZAKI

Een ijsblokjesmachine van Hoshizaki is een must voor uw horecagelegenheid. De hoogwaardige vriestechnologie van dit topmerk staat bekend als Japans vriesvernuft in optima forma. Js is de ‘finishing touch’ voor ieder gekoeld drankje. De kwaliteit van het ijs kan een blijvende indruk achterlaten. De IM-machines van Hoshizaki produceren behalve ijsblokjes in vijf verschillende afmetingen ook speciale vormen, zoals bal-, ster- en hartvormig ijs en extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is buitengewoon hard en kristalhelder. Bovendien smelt het zeer langzaam, waardoor uw gasten langer van hun gekoelde drankjes kunnen genieten – zonder smaakverlies.

MORETTA COVALO

Moretta Covalo: een unieke likeur (24%) gebaseerd op een eeuwenoud recept met de donkere tonen van rum, de pit van brandy, een vleugje frisse anijs en flinke dosis Nederlands vakmanschap. Tot voor kort werd Moretta alleen geproduceerd en gedronken in het Italiaanse havenstadje Fano, waar het recept ooit werd bedacht door de lokale vissers. Ramon Covalo maakte zijn eigen versie van deze likeur samen met meesterdistilleerderij Herman Jansen in Schiedam, dat al sinds 1777 dranken vervaardigd. Het resultaat: een bijzonder Nederlands product met Italiaanse roots. Traditioneel wordt Moretta Covalo gedronken in combinatie met espresso en een citroenschilletje: Caffè Covalo, maar echte regels zijn er niet. Moretta Covalo is ook heerlijk puur, on the rocks, in een cocktail of laat je inspireren door de recepten op de site. Kortom, drink Moretta Covalo, zoals jij ‘m het lekkerst vindt. Cin cin!

BUSCAGLIONE ESPRESSO

Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso. Het branden van onze koffie gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome. Bijzonder aan onze espresso is dat we de verschillende single origins afzonderlijk branden, zodat ze hun eigen smaak behouden. Pas dan melangeren we de bonen volgens onze traditionele receptuur. Daarin wijkt onze filosofie af van die van veel andere branders. Bij ons gaat het niet om de herkomst van de boon, maar om het resultaat in het kopje, la resa in tazza.

LONDON ESSENCE

The London Essence Company gebruikt traditionele distillatie technieken om lichte en elegante drankjes te maken voor de 21e eeuw. Met behulp van gedistilleerde essences en input van toonaangevende bartenders, hebben ze een reeks zorgvuldig samengestelde gekalibreerde mixers met een eigentijds randje gemaakt. De hele collectie is subtiel licht en caloriearm, met zoetheid van natuurlijke oorsprong en niet meer dan 20 calorieën per 100 ml.
Het resultaat is een verfijnder smaakprofiel dat flatteert de veeleisende smaakpapillen en laat de verschillende tonen van een premium spirit er makkelijk om doorheen schijnen.

MATHIEU TEISSEIRE

Meer dan 300 jaar geleden raakte Mathieu Teisseire, aan de voet van de Franse Alpen, zo geïnspireerd door de smaak van rijpe, sappige kersen dat hij hier iets unieks van wilde maken. Hij creëerde een likeur die de rijke smaak van het fruit écht wist over te brengen. Deze passie van Mathieu Teisseire is de basis van alles wat volgde; siropen in verschillende smaken en stuk voor stuk met een unieke smaak. Dit maakt Mathieu Teisseire de nr. 1 bestverkopende siroop van Frankrijk. Wij staan voor smaak, kwaliteit en partnership. In de afgelopen drie eeuwen hebben onze siropen de smaakbeleving van ontelbaar veel verschillende soorten drankjes tot een hoogtepunt gebracht. Ze zijn gemaakt voor elke drankcategorie, voor elk moment op de dag en zijn breed toepasbaar. Mathieu Teisseire, jouw partner voor meer rendement op elk moment.

Platinum Partner Sponsor:

PISCO GUERA

Pisco Guera is een alcoholische drank die wordt gedistilleerd uit de quebrant-druif of de Italia-druif. Eén ding is zeker, Pisco is perfect voor cocktails, zoals de Pisco Sour! Het leven is een feest dat je viert met Pisco Guerra. Een mooie spirit met een rijke en zachte smaak. Pisco Guerra wordt gemaakt in Peru volgens een oude familietraditie. Uitsluitend van de beste druiven.

Silver Partner Sponsoren:

CATZ DRY GIN

Catz Dry Gin is een nieuwe gin, die een oud-Hollands merk weer tot leven wekt. Een Nederlandse gin, uitzonderlijk aromatisch en veelzijdig, krachtig en gebalanceerd. Een gin die klassieke aspecten op geheel eigen wijze laat overlopen in een rijk palet van bijzondere botanicals. Een gin die de afgelopen jaren in alle rust is ontwikkeld en waaraan geen concessies zijn gedaan aan de uiteindelijke kwaliteit.

DUIVELSKRAL GIN

Duivelskral Gin is een exceptionele gin en de eerste spirit van Stokerij Klopman. De naam verwijst naar de Oudhollandse volksnaam voor jeneverbes, de dominante botanical waar dry gin haar specifieke smaak aan te danken heeft. Het is een fijngestookte en ambachtelijk gemaakte Dutch Dry gin met een zestal vooraf gemacereerde -in alcohol geweekte- en daarna meegestookte botanicals. Het heeft een robuust maar uitgebalanceerd smaakprofiel, dat vooral kruidig is met subtiele frisse en citrus aroma’s. 

1689 QUEEN MARY PINK GIN

Een Nederlandse gin die op Engelse wijze is gemaakt. Gin 1689 is van oorsprong een op jenever gebaseerde gin. De Queen Mary editie voegt daar een natuurlijke sappige aardbei- en zurige framboossmaak aan toe voor een lichte jam-achtige smaak met een vleugje kruidigheid, gevolgd door een droge en soepele jenever-afdronk.

HOOGHOUDT SWEET SPICED GENEVER

Een verrassende en eigentijdse jenever. Heerlijk verfrissend in de mix met Ginger Ale en erg spannend om puur te ontdekken. Hooghoudt Sweet Spiced Genever is een oer-Hollandse jenever met jeneverbes, specerijen en het aangename van kandij. We hebben onder andere vanille, kaneel, zoethout, foelie en korianderzaad op trek gezet.

SAISON RUM PALE

Voor de Saison Pale is een zorgvuldige selectie is gemaakt van destillaten uit 3 verschillende gebieden in de Caribbean: Barbados, Trinidad en Jamaica. Deze rums reizen over de oceaan naar Frankrijk om te worden gemengd door Cognac Master Jerome Tessendier. Zijn bedoeling is om een ​​unieke harmonie te creëren met behulp van dezelfde methoden als voor cognac, waarbij de verschillende gebieden worden gecombineerd met hun verschillende florale, fruitige en kruidige aromatische smaken. De blend rust 3 maanden op Franse eiken.

REVOLUTION CHERRY

Doe mee met de cocktailkersenrevolutie door onze cocktailkersen te gebruiken. Biologische kersen uit de Betuwe in Nederland, verrijkt met small batch cherry eau de vie. Geen toevoegingen, slechts 11% suiker. Je cocktail zal je dankbaar zijn.