De Nederlandse Bartenders Club is trots op haar sponsors. Hun bijdragen vormen een belangrijk onderdeel van onze inkomstenstroom.
Dankzij deze mooie bedrijven en merken die ons financieel steunen kunnen wij de verenigingsactiviteiten ontplooien die we voor ogen hebben.

Wij stellen u graag voor aan onze sponsoren.

Founding Partner Sponsoren:

HOSHIZAKI

Een ijsblokjesmachine van Hoshizaki is een must voor uw horecagelegenheid. De hoogwaardige vriestechnologie van dit topmerk staat bekend als Japans vriesvernuft in optima forma. Js is de ‘finishing touch’ voor ieder gekoeld drankje. De kwaliteit van het ijs kan een blijvende indruk achterlaten. De IM-machines van Hoshizaki produceren behalve ijsblokjes in vijf verschillende afmetingen ook speciale vormen, zoals bal-, ster- en hartvormig ijs en extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is buitengewoon hard en kristalhelder. Bovendien smelt het zeer langzaam, waardoor uw gasten langer van hun gekoelde drankjes kunnen genieten – zonder smaakverlies.

BUSCAGLIONE ESPRESSO

Buscaglione is een Romeins familiebedrijf met een lange traditie in topkwaliteit Italiaanse espresso. Het branden van onze koffie gebeurt in een moderne branderij net buiten Rome. Bijzonder aan onze espresso is dat we de verschillende single origins afzonderlijk branden, zodat ze hun eigen smaak behouden. Pas dan melangeren we de bonen volgens onze traditionele receptuur. Daarin wijkt onze filosofie af van die van veel andere branders. Bij ons gaat het niet om de herkomst van de boon, maar om het resultaat in het kopje, la resa in tazza.

LONDON ESSENCE

The London Essence Company gebruikt traditionele distillatie technieken om lichte en elegante drankjes te maken voor de 21e eeuw. Met behulp van gedistilleerde essences en input van toonaangevende bartenders, hebben ze een reeks zorgvuldig samengestelde gekalibreerde mixers met een eigentijds randje gemaakt. De hele collectie is subtiel licht en caloriearm, met zoetheid van natuurlijke oorsprong en niet meer dan 20 calorieën per 100 ml.
Het resultaat is een verfijnder smaakprofiel dat flatteert de veeleisende smaakpapillen en laat de verschillende tonen van een premium spirit er makkelijk om doorheen schijnen.

MATHIEU TEISSEIRE

Meer dan 300 jaar geleden raakte Mathieu Teisseire, aan de voet van de Franse Alpen, zo geïnspireerd door de smaak van rijpe, sappige kersen dat hij hier iets unieks van wilde maken. Hij creëerde een likeur die de rijke smaak van het fruit écht wist over te brengen. Deze passie van Mathieu Teisseire is de basis van alles wat volgde; siropen in verschillende smaken en stuk voor stuk met een unieke smaak. Dit maakt Mathieu Teisseire de nr. 1 bestverkopende siroop van Frankrijk. Wij staan voor smaak, kwaliteit en partnership. In de afgelopen drie eeuwen hebben onze siropen de smaakbeleving van ontelbaar veel verschillende soorten drankjes tot een hoogtepunt gebracht. Ze zijn gemaakt voor elke drankcategorie, voor elk moment op de dag en zijn breed toepasbaar. Mathieu Teisseire, jouw partner voor meer rendement op elk moment.

Platinum Partner Sponsor:

PISCO GUERA

Pisco Guera is een alcoholische drank die wordt gedistilleerd uit de quebrant-druif of de Italia-druif. Eén ding is zeker, Pisco is perfect voor cocktails, zoals de Pisco Sour! Het leven is een feest dat je viert met Pisco Guerra. Een mooie spirit met een rijke en zachte smaak. Pisco Guerra wordt gemaakt in Peru volgens een oude familietraditie. Uitsluitend van de beste druiven.

VALDESPINO

De oorsprong van de Bodega Valdespino dateert uit 1264 na Christus. Het eerste lid van de Valdespino-familie die sherrywijnen produceerde was Don Alfonso Valdespino, één van de 24 christelijke ridders die vochten voor koning Alonso om de stad Jerez te heroveren op de Moren. Als beloning kregen de ridders een stuk land in Jerez. Hoewel de commerciële activiteiten al sinds 1430 worden uitgevoerd, werd het bedrijf pas in 1875 geregistreerd. Valdespino is één van de oudste producenten in Jerez en daarmee ook van Spanje. Sinds 1999 is Valdespino onderdeel van het familiebedrijf Grupo Estévez.

Valdespino Vermouth

Dit prachtexemplaar is een echte aanrader voor iedereen die houdt van kruidige, intense aperitieven. Een zuivere Vermouth met ontzettend veel smaak. Door het authentieke proces heeft deze koperen vloeistof een boeiend palet van zachte citrus, intense kruidnagel en iets bitters. De warme afdronk van Valdespino Vermouth is kortom fenomenaal

Valdespino Quina

Oorspronkelijk een meer geneeskrachtige wijn, op basis van quinabast waar kinine in zit. Dit is een versnijding van oude Oloroso-wijn met Pedro Ximénez uit de soleras van El Candado. Het is gemacereerd met kina schors, gentiaanwortel, zoethoutextract en andere kruiden en specerijen

GRAHAM’S

Sinds de oprichting van Graham’s Port in 1820, richt dit wijnbedrijf zich op het produceren van de allerbeste kwaliteit Port! Het merk is groot geworden met het produceren van premium Port en onderscheidt zich onder andere met elegante Vintage Port en schitterende Single Harvest Tawny Portwijnen.

De Portwijnen worden al meer dan 200 jaar gemaakt door twee families: Graham’s en Symington. in 1890 investeerde Graham’s in de aankoop van Quinta dos Malvedos. Dit afgelegen deel van de Dourovallei, in combinatie met de kennis en zorg van de families, levert dusdanig mooie wijnen op dat de veel bejubelde Graham’s Vintage Port wordt samengesteld uit wijnen uitsluitend afkomstig van deze Quinta.

Graham’s behoort tot de onbetwiste wereldtop van Port producenten. Jaar in jaar uit krijgt Graham’s de hoogste scores van internationale wijnjournalisten als Robert Parker, Jancis Robinson en James Suckling.

Graham Blends

Graham’s sponsort de NBC met de Blend No.5 en Blend No.12. Deze witte en rode portvarianten zijn speciaal gemaakt om te mixen dus ideaal om cocktails mee te maken die Port als basis hebben.

DELAMAIN

Cognachuis Delamain is altijd trouw gebleven aan de traditie van vakmanschap. Volgens hen kan het maken van een goede cognac alleen met handwerk, met volstrekte aandacht voor elk detail en geduld. Het doel van Delamain is dan ook: trouw blijven aan zijn traditie en cognacs aanbieden van de puurste en meest oprechte expressie. Veel cognachuizen laten hun cognac gemiddeld vierenhalf jaar rijpen. Bij Delamain rijpt de cognac gemiddeld 25 jaar.

Delamain is een van de oudste en laatste familiebedrijven in Cognac. Het cognachuis werd in 1759 opgericht door James Delamain en wordt nog steeds gerund door directe familie-afstammelingen, Charles Braastad-Delamain en zijn neef Patrick Peyrelongue. Delamain heeft een aantal unieke cognacs in hun assortiment, waarvan de bekendste zijn: Pale & Dry X.O., Vesper, Le Très Vénére.

Silver Partner Sponsoren:

CATZ DRY GIN

Catz Dry Gin is een nieuwe gin, die een oud-Hollands merk weer tot leven wekt. Een Nederlandse gin, uitzonderlijk aromatisch en veelzijdig, krachtig en gebalanceerd. Een gin die klassieke aspecten op geheel eigen wijze laat overlopen in een rijk palet van bijzondere botanicals. Een gin die de afgelopen jaren in alle rust is ontwikkeld en waaraan geen concessies zijn gedaan aan de uiteindelijke kwaliteit.

DUIVELSKRAL GIN

Duivelskral Gin is een exceptionele gin en de eerste spirit van Stokerij Klopman. De naam verwijst naar de Oudhollandse volksnaam voor jeneverbes, de dominante botanical waar dry gin haar specifieke smaak aan te danken heeft. Het is een fijngestookte en ambachtelijk gemaakte Dutch Dry gin met een zestal vooraf gemacereerde -in alcohol geweekte- en daarna meegestookte botanicals. Het heeft een robuust maar uitgebalanceerd smaakprofiel, dat vooral kruidig is met subtiele frisse en citrus aroma’s. 

LALA TEQUILA

LALA Tequila werd in 2020 bedacht door twee vrouwelijke entrepreneurs uit Amsterdam en is een 100% agave Blanco tequila die in kleine oplages geproduceerd wordt op een award-winning distilleerderij in Jalisco, Mexico. Door samen te werken met dit ervaren, lokale familiebedrijf, dat in bezit is van haar eigen agavevelden én een kleine fabriek, is LALA Tequila verzekerd van flessen die er niet alleen esthetisch mooi uitzien, maar ook inhoudelijk next level zijn. De grond op de Jalisco highlands zit vol mineralen, waardoor de tequila zachter en zoeter is dan de reguliere tequila’s.

1689 QUEEN MARY PINK GIN

Een Nederlandse gin die op Engelse wijze is gemaakt. Gin 1689 is van oorsprong een op jenever gebaseerde gin. De Queen Mary editie voegt daar een natuurlijke sappige aardbei- en zurige framboossmaak aan toe voor een lichte jam-achtige smaak met een vleugje kruidigheid, gevolgd door een droge en soepele jenever-afdronk.

HOOGHOUDT SWEET SPICED GENEVER

Een verrassende en eigentijdse jenever. Heerlijk verfrissend in de mix met Ginger Ale en erg spannend om puur te ontdekken. Hooghoudt Sweet Spiced Genever is een oer-Hollandse jenever met jeneverbes, specerijen en het aangename van kandij. We hebben onder andere vanille, kaneel, zoethout, foelie en korianderzaad op trek gezet.

SAISON RUM PALE

Voor de Saison Pale is een zorgvuldige selectie is gemaakt van destillaten uit 3 verschillende gebieden in de Caribbean: Barbados, Trinidad en Jamaica. Deze rums reizen over de oceaan naar Frankrijk om te worden gemengd door Cognac Master Jerome Tessendier. Zijn bedoeling is om een ​​unieke harmonie te creëren met behulp van dezelfde methoden als voor cognac, waarbij de verschillende gebieden worden gecombineerd met hun verschillende florale, fruitige en kruidige aromatische smaken. De blend rust 3 maanden op Franse eiken.

REVOLUTION CHERRY

Doe mee met de cocktailkersenrevolutie door onze cocktailkersen te gebruiken. Biologische kersen uit de Betuwe in Nederland, verrijkt met small batch cherry eau de vie. Geen toevoegingen, slechts 11% suiker. Je cocktail zal je dankbaar zijn.